وقتی آخرالزمان شود ...
نوشته شده توسط : علي
www.aksha.ir تصاویر زیبا ساز وبلاگ
آنچه در پی می‌خوانید مطالب خلاصه شده‌ای از این کتاب در خصوص فساد زنان، فساد مردان، نماز مسلمان نمایان و مساجد منحرفین از اسلام راستین در آخرالزمان و علمای نفس‌پرست در آخرالزمان است که همگی از روایات مستند استخراج شده است.
ضروری است در هر کدام از این مطالب دقت و نظر بسیار دقیق داشته و مراقب باشیم ما که خود را از منتظران ظهور آن حضرت می‌دانیم خدای نکرده شامل این موارد نگردیم.
 
الف) وضعیت زنان در آخرالزمانبه نقل از رسول اکرم (ص):
 
جامه‌ی کافران بپوشند. خود را به شکل مستبکران درآورند. بر زین‌ها سوار شوند. به همسران خود تمکین نکنند. درآمد شوهرانشان آنها را کفاف ندهد. فاسد می‌شوند. برای طمع دنیا در داد و ستد همسرانشان شرکت می‌کنند. خود را به صورت مردان در می‌آورند. جامه‌ی مردان را می‌پوشند. بی‌حیا می‌گردند. سرشان را چون کوهان شتر درست می‌کنند. در عین لباس پوشیدن اندامشان آشکار است. زنان از این که همسران‌شان با همجنس خود رابطه دارند آگاهند ولی به روی خود نمی‌آورند. در بهترین خانه‌ها زن تشویق به فسق و فجور می‌شود. رابطه‌ی نامشروع به صورت یک فضیلت بازگو می‌گردد. اختلاطشان با مردان زیاد می‌شود. با همسرانشان با خشونت رفتار می‌کنند. حکومت می‌کنند.
 
به نقل از امیرالمؤمنین (ع):
 
زینت‌های خود را آشکار می‌کنند. از دین خارج می‌شوند. به سوی لذت‌ها و شهوت‌ها می‌شتابند. محرمات الهی را حلال می‌شمارند. پدر و مادر در نزد وی خوار شمرده می‌شوند. زنها از مردان درخواست ازدواج می‌کنند.
 
ب) وضعیت مردان در آخرالزمانبه نقل از رسول اکرم (ص):
 
از خدا نمی‌ترسند. از زنانشان اطاعت می‌کنند. از پدر و مادر نافرمانی می‌کنند. تمام همتشان شکمشان می‌شود. قبله‌ی آنها همسرانشان می‌گردد. دین آنها درهم و دینار می‌شود. جامه‌ی زنان را به تن می‌کنند. با ارحام خود روابط نامشروع برقرار می‌کنند. با همجنس خود روابط نامشروع برقرار می‌کنند. پسران خود را در اختیار مشتری قرار می‌دهند. مردان برای مردان آرایش می‌کنند. با طلا آرایش می‌کنند.(یعنی از طلا به عنوان زینت استفاده می‌کنند.) حریر و دیبا می‌پوشند. از پوست پلنگ استفاده می‌کنند. (شاید منظور این باشد که از پوست حیوانات وحشی و غیر حلال برای لباس استفاده می‌کنند.) در مورد نماز صبح سستی می‌کنند. مشروب می‌‌خورند. قمار بازی می‌کنند. از هوای نفس پیروی می‌کنند.
حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: زنان در آخر الزمان جامه‌ی کافران بپوشند. خود را به شکل مستبکران درآورند. بر زین‌ها سوار شوند. به همسران خود تمکین نکنند. درآمد شوهرانشان آنها راکفاف ندهد. فاسد می‌شوند. برای طمع دنیا در داد و ستد همسرانشان شرکت می‌کنند. خود را به صورت مردان در می‌آورند.
 
به نقل از امیرالمؤمنین‌علی(ع):
 
از همسرانشان انحرافات اخلاقی ... می‌بینند و اعتراض نمی‌کنند. [بی‌غیرت می‌شوند]. مرد از درآمد نامشروع زنش بهره‌مند می‌گردد. به لذایذ پست دنیا راضی می‌شوند. مرد را برای پوشیده نگاه داشتن همسرش سرزنش می‌کنند. اموال فراوانی در راه غیرمشروع خرج می‌کنند و کسی به آنها اعتراض نمی‌کند. اگر پول کمی در راه خدا خرج کنند، مانع آن‌ها می‌شوند.
 
به نقل از امام صادق(ع):
 
اگر یک روز گناه بزرگی چون فحشاء، کم فروشی، کلاهبرداری و شرب خمر انجام ندهد بسیار غمگین می‌شود آن چنان که گویی آن روز عمرش تباه شده است. زندگیشان از کم فروشی و تقلب تأمین می‌شود.
مرد برای آمیزش با زنان و همسرش مورد سرزنش قرار می‌گیرد. پدر و مادر در نزد وی خوار شمرده می‌شوند. با زنان اختلاط می‌کنند.
 
ه) سیمای نماز در آخرالزمانبه نقل از رسول اکرم (ص):
 
نمازها تباه می‌شود و مردم به دنبال شهوت‌ها رفته از هوای نفس پیروی می‌کنند. نمازها به آخر وقت می‌افتد.
 
به نقل از امام علی(ع):
 
از نماز جماعت دوری می‌گزینند. در مورد نماز صبح سستی می‌کنند. نماز را ضایع می‌کنند. برای نزاع و جدال نمازها از مساجد برچیده شود. مردم نماز را بمیرانند.
 
به نقل از امام صادق(ع):
نماز را برای ریا و تظاهر می‌خوانند. نمازگزار برای مردم نماز می‌گزارد. (نه برای خدا)
 
ز) سیمای قرآن در آخرالزمانبه نقل از رسول اکرم (ص):
 
از قرآن جز نقش آن باقی نباشد. قرآن‌ها تزیین می‌شود. (بدون توجه به محتوای آن) قرآن با نی و با لحن غنا خوانده می‌شود. قرآن بر طبق خواسته‌ها تفسیر و توجیه می‌گردد. قرآن کهنه می‌شود. مطالبی که در قرآن نیست ساخته می‌شود. کالایی کم‌بهاتر از قرآن با تلاوت صحیح؛ وجود ندارد. کالایی پرارزش‌تر از قرآن با تقسیر غلط و توجیهات بی‌اساس وجود ندارد. تلاوت قرآن بر زبان‌ها سخت باشد. گوش دادن به قرآن برای مردم بسیار سنگین و گوش دادن به صداهای باطل آسان و فرح‌بخش می‌گردد.
 
منبع: امید انقلاب - شماره 402
گروه دین و اندیشه تبیان - مهدی سیف جمالی
 
 
 
 
  
 
 
برنامه حكومتی و اصلاحی امام زمان(ع)
با توجه به روایات فراوانی كه درباره ی دوران حضرت مهدی(عج) موجود است برنامه های حكومتی حضرت را در سه محور می توان خلاصه كرد: 1. برنامه های فرهنگی.  2. برنامه های اقتصادی.  3. برنامه های اجتماعی.
 
1. برنامه های فرهنگی
مهمترین محور این برنامه عبارت است از:
الف: احیاء كتاب و سنت.
ب: گسترش معرفت و اخلاق؛ امام باقر(ع) می فرمایند: زمانی كه قائم ما قیام می كند،‌ دست خود را بر سر بندگان خواهد نهاد و عقل های ایشان را جمع كرده و اخلاق آنها را به كمال خواهد رساند.1
ج: رشد دانش بشر به طور چشم گیر و بی سابقه.
د: مبارزه با بدعت ها. امام باقر(ع) در این رابطه می فرمایند: هیچ بدعتی را وا نگذارد مگر این كه آن را از ریشه بر كند و از هیج سنتی نمی گذرد مگر این كه آن را بر پا خواهد داشت.2
 
2. برنامه های اقتصادی
برخی از برنامه های اقتصادی دوران حاكمیت حضرت را می توان چنین بر شمرد:
الف: بهره وری از منابع طبیعی
حضرت علی (ع) می فرمایند: چون قائم ما قیام كند آسمان باران می ریزد و زمین گیاه بیرون می آورد.3
 
ب: توزیع عادلانه ثروت
از عوامل اقتصاد بیمار انباشته شدن ثروت نزد گروهی خاص است؛ در دوران حكومت عدل مهدوی اموال و ثروت بیت المال به طور مساوی بین مردم تقسیم می شود. امام باقر (ع)‌ می فرمایند: وقتی قائم خاندان پیامبر(ص) قیام كند،‌ اموال را به طور مساوی تقسیم می كند و میان خلق به عدالت رفتار می كند.4
 
ج: عمران و آبادی
در حكومت حضرت مهدی (عج)‌ تولید و توزیع به گونه ای ساماندهی می شود كه همه جا به نعمت و آبادانانی می رسد. امام باقر (ع) می فرمایند: در تمام زمین هیچ ویرانه ای نمی ماند جز این كه آباد می شود.5
امام باقر علیه السلام می فرمایند: هیچ بدعتی را وا نگذارد مگر اینكه آن را از ریشه بر كند و از هیج سنتی نمی گذرد مگر اینكه آن را بر پا خواهد داشت.
3. برنامه های اجتماعی
 
در حكومت عدالت گستر حضرت مهدی (عج)‌ برنامه هایی بر اساس تعالیم قرآن و عترت اجرا می شود كه به سبب اجرای آنها محیط زندگی زمینه ای برای رشد و تعالی افراد خواهد بود. در این زمینه روایات فراوانی رسیده است كه به پاره ای از آنها اشاره می كنیم.
الف: احیاء و گسترش امر به معروف و نهی از منكر
امام باقر (ع) می فرمایند: مهدی و یاران او امر به معروف و نهی از منكر می كنند.6
 
ب: مبارزه با فساد و رذائل اخلاقی
حضرت مهدی (عج) در عمل به مبارزه با فساد و تباهی می پردازد؛ چنانچه در دعای شریف ندبه می خوانیم: كجاست آن كه ریسمان های دروغ و افترا را ریشه كن خواهد كرد؟!‌ كجاست آنكه آثار گمراهی و هوا و هوس را نابود خواهد ساخت.
 
ج: عدالت قضایی
او است كه قسط و عدل را در سطح جامعه حاكم می كند و همه عالم را پر از عدالت و دادگری می كند امام رضا(ع) می فرمایند: وقتی او قیام كند زمین به نور پروردگارش روشن شود. او ترازوی عدالت را میان خلق نهد. پس چنان عدالت را جاری كند كه هیچ كس بر دیگری ظلم و ستم روا ندارد.7
به امید روزی كه بتوانیم آن دوران نورانی و سراسر معنوی را درك كنیم. ان شاء الله
 
گروه دین و اندیشه – مهدی سیف جمالی
منبع: نشریه ساعت صفر شماره 80 - محمد حاتمی (با تخلیص )
 

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
:: برچسب‌ها: <-TagName->
تاریخ انتشار : 21 خرداد 1389برچسب:, |
از غصه ی فراغت با که سخن توان گفت ؟ !جایی که بین یاران محرم مرا نباشد